(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Leskovački monstrum odsekao nogu psu i ostavio je ispred pekare!

Ako imate bilo kakvu informaciju o ovim fotografijama, ili počiniocu, javite policiji, ili nekom udruženju za zaštitu životinja

Monstruoznim delima nema kraja... U Leskovcu je jedan monstrum odsekao celu nogu psu i ostavio je na stolu ispred jedne pekare. Nije poznat motiv ovako gnusnog zločina, niti razloga zbog koga je odlučio da odsečeni ud ostavi na javnom mestu.

Veoma uznemirujuće: Žena pregazila psa - umesto da stane, vukla ga 20 metara pod točkovima (VIDEO)

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Ovo je najjezivija fotografija u Srbiji: Štene se smrzlo u snegu

Fotografije su se pojavile na Fejsbuk strani Pokret "Levijatan" - STOP nasilju nad životinjama, i za kratko vreme izazvale su lavinu komentara.

- Ne bi mnogo komentarisali, samo pitanje, koja je KAZNA za ovog stvora koji uradi ovako nešto. Nemamo informacija mnogo, skupljamo ih, ne znamo mi od kad je tačno slika, ali je to i nebitno - stoji u jednom komentaru.

- Kakvi smo ovo ljudi?

- Ne možemo da dozvolimo više da ovakve stvari postaju normalne i da se prepričavaju kao kuriozitet. Monstrumi koji su ovo uradili moraju biti DRAKONSKI kažnjeni... ovako ili onako...

Ako imate bilo kakvu informaciju o ovim fotografijama, ili počiniocu, javite policiji, ili nekom udruženju za zaštitu životinja.

O ovom postu je reč. Upozoravamo vas, fotografije su izrazito uznemirujućeg sadržaja!

(Telegraf.rs)