Marija iz Beograda stjuardesa je 21 godinu: Zbog suludih stvari koje gledam svakodnevno, proklinjem dan kada sam ušla u avion! (FOTO)

Prema rečima naše sagovornice mnogi joj zavide jer misle da je posao stujardese glamurozan, ali kada im kaže na kakve "zgode" skoro svakog dana nailazi, promene mišljenje

Svi oni koji rade s ljudima, svedoci su i njihvih navika, od kojih često može da vam se smuči život. Tome može da posvedoči i priča stjuardese Marije Ž. (40) koja se radeći godinama u avio-kompanijama nagledala svega i svačega.

Pronašao je dnevnik svoje žene stjuardese, zbog onoga šta piše u njemu ZAVRŠIĆE NA SUDU U HAGU!

– Radim ovaj posao već 20 godina i promenila sam tri avio-kompanije, i slobodno mogu da kažem da da su ljudi svuda isti, ima normalnih i kulturnih, ali je mnogo više ludaka. Kakvih sam se stvari nagledala ne možete ni da zamislite – govori stjuardesa.

Prema rečima naše sagovornice mnogi joj zavide jer misle da je posao stujardese glamurozan, ali kada im kaže na kakve "zgode" skoro svakog dana nailazi, promene mišljenje.

– Punđa, suknjica, štikle i osmeh na licu često zavaraju ljude. Naravno, takav je posao i na naša faca ne sme ništa da oda sem osmeha. Zato, kada naiđem na kesu punu urina na sedištu, smejem se, ali mi se istovremeno vrišti i povraća od gadosti.

Ili kada na dasci od wc šolje pronađen "ono" što treba da bude u njoj, proklinjem dan kada sam počela da radim kao stjuardesa. Ali, kao što rekoh sve je to u opisu posla, zažmurim na jedno oko, zapušim nos, već sam se navikla da je to normalno u ovom poslu i da ću već sutra naići na nešto još bizarnije – iskrena je četrdesetogodišnjakinja.

(Telegraf.rs)