ŠTA SE DESI KAD SE OKLIZNETE U PRODAVNICI: Ova žena je pala, slomila ruku i zaradila je 2.700 evra

M.B. je navela da je razlog pada u prodavnici bio klizav pod, bez ikakvog istaknutog upozorenja kupcima. Ova Hrvatica je naknadu tražila zbog duševnog bola, smanjenja životnih aktivnosti, pretrpljenog straha, fizičkog bola, te naknadu za troškove lečenja

Đurđevčanka M.B. je avgustu 2015. godine pala u Varaždinu, u hrvatskoj prodavnici Konzum i tom prilikom je slomila zglob leve ruke. Ona je potom tužila Konzum, a sud je presudio da hrvatski lanac prodavnica mora da plati odštetu u iznosu od 20.000 kuna (oko 2.700 evra).

NESREĆA NA GRADILIŠTU: Mladić (27) pao sa zgrade u Višnjičkoj ulici!

M.B. je navela da je razlog pada u prodavnici bio klizav pod, bez ikakvog istaknutog upozorenja kupcima, piše portal "Epodravina.hr".

Naknadu je tražila zbog duševnog bola, smanjenja životnih aktivnosti, pretrpljenog straha, fizičkog bola te naknadu za troškove lečenja i putovanja na lečenja u iz Đurđevca u Varaždin.

Iz Konzuma osporavaju da bi uzrok pada mogao biti klizav pod, već tvrde da je uzrok tečnost koja je curela iz kese koju je M.B. unela u centar, pa se na to i okliznula.

Međutim, kako su vrećice bile na jednom mestu, a ona je pala na sasvim drugom, sudija Alen Golub je presudio u korist M.B.

Na presudu još uvek postoji mogućnost žalbe, pa se očekuje da će se Konzum verovatno žaliti.

(Telegraf.rs)