Žena postavila selfi na Fejsbuk: Muž je zato polio benzinom i zapalio. Bila je lepotica, a sad izgleda užasno (FOTO)

Nesrećna žena je pretrpela strašne opekotine celog tela i lica, urađene su joj tri hitne operacije i biće potrebno još nekoliko u narednim mesecima

Tajlanđanka, Čatčavarn Tarin (28) je bila u braku sa veoma ljubomornim mužem od janura prošle godine, ali je njegova posesivnost poprimila ludačke razmere kada ju je polio benzinom i zapalio nakon što je postavila tri nevine fotografije na svoj Fejsbuk profil.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) BILA SAM LEPOTICA, A ONDA ME JE DEČKO ZAPALIO: Posle 50 operacija ova žena i dalje je na ivici života i smrti

Nesrećna žena je pretrpela strašne opekotine celog tela i lica, urađene su joj tri hitne operacije i biće potrebno još nekoliko u narednim mesecima.

Neverovatno je to što je mlada žena, izjavila da je spremna da oprosti svom mužu - koji čeka kaznu, zbog njihovog sina jer ne želi da on pati zbog onoga što je ona doživela.

– Ožiljci nisu samo na mom telu i licu, već i na srcu, ali moram da budem jaka i da pređem preko svega i oprostim svom mužu, jer imamo sina – kazala je dvadesetosmogodišnjakinja.

(Telegraf.rs/Izvor: Mirror.co.uk)