Horor u Beogradu: Krenuo po koprive, pa našao leš bez glave

Za sada nije poznat identitet leša, kao ni da li se osoba ubila ili je u pitanju zločin. Nije poznato ni koliko dugo je telo tu

Slučajni prolaznik našao je juče oko 13.30 časova poluraspalo obezglavljeno telo muškarca starog oko 50 godina u blizini Ibarske magistrale. Leš je pronađen u blizini groblja Orlovača.

Pronađeno obezglavljeno telo na Ibarskoj magistrali: Scena iz horora kod skretanja za Železnik

Pretpostavlja se da se telo nalazilo tu duže vreme. Nije bilo dokumenata, glava je ležala na oko 5-6 metara od tela, a šake su bile raznete.

Leš je pronašao slučajni prolaznik, koji je krenuo u potragu za mladim koprivama.

- Ovaj dan ću pamtiti dok sam živ. Bilo je jezivo! Išao sam da tražim mlade koprive, kad sam pet metara od sebe video telo, odnosno crnu jaknu i parene pantalone. U prvom trenutku sam pomislio da je lutka. Onda sam video da su pantalone pozadi malo spuštene, i da telo leži na stomaku. Učinilo mi se i da su šake raznete. Glavu nisam video - rekao je nesrećni čovek novinarima.

Dodaje kako je bio van sebe kada je shvato da je reč o lešu.

- Ništa me više nije interesovalo. Odmah sam zvao policiju. Nije mi padalo na pamet da mu se približavam, ili da tražim glavu. Više nikad neću da idem tamo - priča potreseni čovek.

Za sada nije poznat identitet leša, kao ni da li se osoba ubila ili je u pitanju zločin. Nije poznato ni koliko dugo je telo tu.

kako tvrde dobro obavešteni izvori, prema onome što je policija zatekla na terenu, najverovatnije je reč o samoubistvu. Postoji mogućnost da je došao tu, aktivirao bombu i razneo se njom, te da su životinje kasnije oskrnavile telo. Ti detalji svakako će biti poznati nakon obdukcije i istrage.

Telo je bilo u fazi raspadanja, a scena je bila toliko jeziva, da su se, kažu očevici, i najiskusniji inspektori prenerazili.

(Telegraf.rs)