Stan u Beogradu otišao u prave ruke: Zorica Spasić poverovala da je istina tek kad joj je zazvonio telefon (FOTO)

Ova četvoročlana porodica živi skromno od Dragoljubove penzije

Zorica Spasić (65) domaćica iz Blaca dobitnik je dvosobnog stana u Beogradu u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" i kako komentariše, poverovala je da je to istina kada je zazvonio telefon.

SPISAK SVIH DOBITNIKA NAGRADA VEČERAS: Oni su imali najviše sreće u drugom izvlačenju igre "Uzmi račun i pobedi" (FOTO)

Ključevi stana idu u Blace, a ovo su dobitnici automobila i putovanja: Završeno izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" (FOTO)

- Ustala sam da izvadim veš kada je bilo izvlačenje. Kako sam bila napolju kada je naša koverta izvučena, samo sam čula supruga Dragoljuba da viče i pomislila sam da je nešto ljut na sina Aleksandra. I taman kada sam htela da se umešam, rekao mi je da smo dobili stan. Mislila sam da se šali i tek kada je zazvonio telefon shvatila sam da je istina - priča nam ova još uvek uzbuđena Blačanka.

Ipak za sve je „kriv“ njen suprug Dragoljub koji je uporno slao koverte sa računima na ime svih članova njihove porodice.

- Iako je prva Zorica stalno prigovarala da od toga nema ništa, da nas neće zadesiti ta sreća, ja sam bio uporan. Poslao sam oko 25 koverti, a sada je najsrećnija Zorica jer je koverta sa njenim imenom izvučena - ponosan na sebe kaže Dragoljub.

Ova četvoročlana porodica živi skromno, samo od Dragoljubove penzije koja je minimalac. Ćerka Ana (31) je na master studijama, a sin Aleksandar (32) je sa njima i nezaposlen je. Kuća im je skromna, ali čista. Komšije i rođaci su došli da čestitaju i podele ovaj trenutak sa Spasićima.

(B.R)