Stamatović: Gradićemo gondolu, uprkos upozorenju vlasti

Predsednički kandidat najavio je gradnju gondole na Zlatiboru uprkos upozorenju vlasti da je gradnja bez građevinske dozvole krivično delo

Predsednički kandidat Milan Stamatović najavio je gradnju gondole na Zlatiboru uprkos upozorenju vlasti da je gradnja bez građevinske dozvole krivično delo.

Najnovije istraživanje: Vučić 53%, VELIKO iznenađenje na drugom mestu

RIK: U birački spisak upisano 6.724.172 birača. Evo kada će glasati naši građani u inostranstvu

U saopštenju dostavljenom medijima, Stamatović pita kako je moguće da tamo gde je SNS na vlasti može da se gradi bez građevinske dozvole, da se izgrađeni objekti stavljaju u funkciju iako nemaju upotrebnu dozvolu i da te iste objekte svečano otvaraju visoki državni funkcioneri.

Stamatović podseća da je u Užicu, u prisustvu naprednjačkog gradonačelnika, lift namenjen osobama sa invaliditetom i majkama sa decom u kolicima, bez upotrebne dozvole, svečano otvorila ministarka pravde.

On je naveo i da je usred Novog Pazara, na samo kilometar-dva od najstarijeg hrama na Balkanu, Crkve svetog Petra, i zidina starog Rasa, narodni poslanik Muamer Zukorlić, u zamenu za, kako navodi, podršku kandidaturi lidera SNS Aleksandra Vučića, gradi bez ijedne dozvole.

(Telegraf.rs/Tanjug)