Srbin začikava demonstrante u Kanadi: A oni pokazali svoje pravo lice! (VIDEO)

Bilo je tu još i urlikanja u lice, blokiranja kretanja i osuđujućih izjava

Članovi kritičke grupe Squattingslavs, od kojih većina dolazi iz Rusije i zemačlja istočne Evrope, rešili su da prikažu kako se ponašaju i misle demonstranti u Kanadi koji se bore protiv rasizma. Oni bi trebalo da budu najliberalniji i otvoreniji deo društva, ali se postavlja pitanje da li je baš tako.

Ovaj čovek ima najveću kolekciju sprava za mučenje, mnoge je i sam isprobao! Evo zbog čega (FOTO)

Naše gore list tako je krenuo ulicama na kojima je organizovan protest, sa željom da okupljenima postavi par pitanja.

- Posetio sam lokalni anti-rasistički protest gde Antifa i njihovi "toleranti" prijatelji bacaju dimne bombe, tuku se, fizički blokiraju prolaz i hapse one sa drugačijim stavom. Ovaj video, za razliku od onih u izveštajima vodećih medija, pokazuje ko je zasita tog dana bio inicijator nasilja - objavila je grupa koja stoji iza ovog priloga na svom Jutjub kanalu.

Prvo što je zasmetalo momcima iz Sbilo je to što je saobraćaj u veoma prometnoj saobraćajnici blookiran.

A evo i drugih proimera:

- Da li znaš da je protivzakonito nositi masku na protestu u Kanadi? Ne smeš da kriješ lice, pogledaj u zakon - pitao je Srbin jednog od učesnika koji nije bio upoznat da na ovaj način krši bilo kakv zakon Kanade.

"Da li znaš zašto protestuješ?", pitao je jednu od učesnica.

- Neću da razgovaram sa tobom jer znam da si ovde da nas zastrašiš! - odgovorila je ona, a na njegovu konstataciju da joj samo postavlja jednostavno pitanje, ona izjavila da mu ništa ne duguje i da ne nastavlja da insistira, a zatim ga je ignorisala.

Bilo je tu još i urlikanja u lice, blokiranja kretanja i osuđujućih izjava.

Uverite se i sami:

(Telegraf.rs)