Zbogom, anđele: Preminuo Dimitrije (13), kojeg je uoči Vaskrsa udario automobil (FOTO)

Na Dimitrija je naleteo automobil u trenutku kada je sa sporednog puta izašao na glavni drum Loznica-Zajača

Trinaestogodišnji Dimitrije Glišić juče je preminuo u Kliničkom centru Srbije. On je prošle subote zadobio teške telesne povrede vozeći bicikl u centru sela Voćnjaka, kada je na njega naleteo automobil.

Tragedija uoči Vaskrsa: Dečaka (13) kod Loznice udario automobil, lekari se bore za njegov život!

Na Dimitrija je naleteo automobil u trenutku kada je sa sporednog puta izašao na glavni drum Loznica-Zajača, pišu "Novosti".

On je iz Opšte bolnice u Loznici u subotu ekspresno prebačen u Beograd, gde su se lekari borili za njegov život, ali su povrede, pre svega glave, bile kobne.

U proteklih nedelju dana bilo je blagih nagoveštaja da se stanje poboljšava, ali je juče mališan posle teške borbe ipak izdahnuo.

- Ovo je bol do neba, ostali smo bez našeg anđela koga su svi voleli. Čekali smo i iščekivali svakog trena. Nadali smo se da će da preživi, a, evo, doživeli smo najgore - izjavio je Mitar Glišić, deda preminulog Dimitrija.

Za volanom automobila je bio osamnaestogodišnji Lozničanin Stefan A. koji, kako je ustanovljeno, nije imao alkohola u krvi. Protiv njega će biti podneta krivična prijava.

(Telegraf.rs)