ČUDO U NIŠ: U jednoj ulici živi više od deset parova blizanaca! (FOTO)

Ulica Visokog Stevana u Nišu poznata je po tome što skoro u svakoj kući živi po jedan par blizanaca. Meštani ne znaju da li se radi o slučajnosti ili postoji neka "sila" koja utiče na majke iz ove ulice

Ulica Visokog Stevana u Nišu ostaće upamćena kao prebivalište rekordnog broja blizanaca. U ovoj ulici i oko nje živi ili je živelo desetak parova blizanaca.

Najmlađi par su Despot i Lazar (4), a najstariji su bili blizanci koje stanovnici ove ulice poznaju kao deda Crnju i njegovog pokojnog brata deda Belju (70).

Najveće čudo je desna strana ulice, gde žive sve sami blizanci. U broju 2 stanuju Milan i Marko Stojanović (35), njihove prve komšinice do udaje bile su Ljiljana i Lidija Dimitrijević, a odmah do njih su braća Predrag i Nenad Nikolić, u čijem neposrednom susedstvu i nakon bratovljeve smrti i dalje živi deda Crnja.

Naspram njih su Marko i Žarko Nikolić (20), a samo stotinak metara dalje Dušan i Nikola Anđelković (32). Njihove komšije su Jelena i Dušan (48), te Vladimir i Danilo (14). Najmlađi, ali, kako stanovnici ove ulice veruju, ne i poslednji blizanci, jesu mališani Despot i Lazar.