Uhapšen Cecin otac, u pijanom stanju izazvao udes!

Slobodan Veličković je priveden u stanicu u Žitorađi na trežnjenje jer je alko-testom utvrđeno da je imao 1,22 promila alkohola u krvi. U saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih

Slobodan Veličković (63), koji je odbornik Jedinstvene Srbije u Skupštini opštine Žitorađa, zadržan je juče na trežnjenju u policijskoj stanici u ovom selu pošto je vozio automobil pod dejstvom alkohola i izazvao udes.

U nesreći koja se dogodila oko 18.30 sati nije bilo povređenih, ali je ocu folk zvezde Svetlane Ražnatović alko-testom utvrđeno da je imao 1,22 promila alkohola u krvi.

- Učesnici u saobraćajnoj nezgodi, s obzirom na to da nisu mogli da se dogovore ko će platiti štetu, tražili su da na teren izađe saobraćajna policija. Patrola je brzo došla i konstatovala da Veličković deluje pijano. Kako o tome ne bi spekulisali, urađen je alko-test koji je pokazao da je poznati stanovnik Žitorađe prilično pijan. Po novom zakonu, on je priveden u stanicu policije na trežnjenje - objašnjava sagovornik lista "Alo" iz policije.

Na pokušaje da se sazna više detalja o ovom sudaru u kući Veličkovića niko se nije javljao , a o nesreći nisu znale ni njegove komšije u Žitorađi.

(Izvor: Alo / Foto: Alo)