Raspisana međunarodna poternica za Vladimirom Roganovićem

Roganović je uhapšen 5. maja u Beogradu zbog sumnje da je počinio krivična dela falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja i određen mu je pritvor u trajanju od 30 dana

Crnogorski istražitelji raspisali su međunarodnu poternicu za Vladimirom Roganovićem iz Herceg Novog, zbog sumnje da je 29. aprila iz Beograda prijavio da je u podgoričkoj diskoteci "Bigl" postavljena bomba.

Jednog od vođa "Kavačkog klana" u Beogradu razotkrila OSOBA KOJE SE NAJMANJE PLAŠIO! (FOTO)

Kako se navodi, podgorički Interpol je na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru za Roganovićem raspisao i međunarodnu poternicu zbog izdržavanja kazne od godinu zatvora zbog krivičnog dela nedozvoljeno držanje oružja, prenela je RTCG pozivajući se na Pobjedu.

Pripadnik ozloglašenog "Kavačkog klana" iza rešetaka: Vladimiru Roganoviću određen pritvor

U aprilu je zabeleženo 18 lažnih dojava o postavljenim bombama u Podgorici, koje su stigle sa različitih pripejd brojeva iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Roganović je uhapšen 5. maja u Beogradu zbog sumnje da je počinio krivična dela falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja i određen mu je pritvor u trajanju od 30 dana.

Iako policija zvanično nije optužila Roganovića za ostale dojave o lažnim bombama, nakon njegovog hapšenja pozivi policiji su prestali.

Prema evidenciji bezbednosnih službi, Roganović je član "kavačkog" klana.

(Telegraf.rs/Tanjug)