Zgrabite devojku, komšinicu, ili frajera iz teretane i pravo u Studentski park: Počinje "Filmstrit", otvara ga "Kosa"

Sve što bi trebalo da ponesete je dobro raspoloženje i kokice jer su filmske projekcije, kao i prethodnih godina, potpuno besplatne

Lepo vreme tradicionalno donosi i početak sedmog po redu "Filmstrita". Veliko otvaranje bioskopa pod vedrim nebom počeće večeras u 20.30 u Studentskom parku projekcijom legendarnog mjuzikla "Kosa".

Beograđanin i prva, prava filmska zvezda: Aleksandar je bio smrt za žene, "lešio" u stilu Brusa Vilisa, i poginuo u najboljim godinama

Beograđani će i ovog leta moći da uživaju u parkovima, na ulici i to u 30 filmskih projekcija, kao i u tri pozorišne predstave sve do 11. septembra.

- Već sedam godina trudimo se da očuvamo duh našeg glavnog grada, da leto u njemu učinimo romantičnijim, da zajedno pogledamo filmske dragulje koje više ne možete videti na televiziji, da pokažemo da pozorište ima svoju vernu publiku i van pozorišta. Zato pozovite simpatiju, komšinicu, prijatelja, koleginicu, druga sa treninga na druženje u travi, na ćebetu u parkovima širom prestonice - napisali su organizatori.

Sve što bi trebalo da ponesete je dobro raspoloženje i kokice jer su filmske projekcije, kao i prethodnih godina, potpuno besplatne.

Organizatori su ostali tajanstveni po pitanju reportoara, čije se objavljivanje očekuje uskoro, ali su zato najavili iznenađenje za filmofile na otvaranju ovog bioskopa pod zvezdama.

(Telegraf.rs/PR)