Crnogorcu demolirali restoran zato što je izbacio Srbe, monahinju i majku s petoro dece!

Nekoliko Beranaca upalo u restoran Kadmi u etno selu Njeguši u Crnoj Gori i demoliralo inventar! Vlasnik Milo Kadija preko Telegrafa poručuje: "Ja sam crnogorski nacionalista, Srbi ne mogu da jedu u mom restoranu! Opet bih isto uradio!"

Vlasnik etno sela Kadmi u Njegušima u Crnoj Gori Milo Kadija izbacio je iz svog restorana Veselinku Rajković iz Podgorice i njeno petoro maloletne dece, kao i jednu monahinju Mitropolije crnogorsko-primorske, jer ne podnosi Srbe i Srpsku pravoslavnu crkvu!

Odmazda je stigla danas oko 15.30 sati, kada je u ovaj restoran upalo, prema nepotvrđenim informacijama, nekoliko Beranaca. Oni su, besni zbog Kadijinog nečovečnog postupka, demolirali restoran Kadmi!

- Revoltirani Beranci uništili su kompletan inventar! Policija je trenutno na licu mesta, obavlja uviđaj - kaže izvor Telegrafa.

Međutim, vlasnik ovog restorana u izjavi za naš portal nije odavao utisak nekog ko se previše uzbuđuje zbog svega.

- Kod mene je sve u redu, kako je kod vas? - pitanjem je uzvratio Kadija, koji bi opet, kako kaže, isterao Srbe iz svog restorana:

- Opet bih isto uradio! - poručuje Kadija, koji je za podgoričke "Vijesti" doslovce izjavio:

Napišite da sam crnogorski nacionalista i da Srbi ne mogu da jedu kod mene - poručio je Kadija nakon čega je upitio niz pogrdnih naziva za sveštenike SPC.

Milo Kadija međutim, prijavio je večeras cetinjskoj policiji da je tokom dana dobio više pretećih SMS poruka. Policija je, kako je objavio portal Vijesti, preuzela mobilni telefon i karticu kako bi pokušala da utvrdi s kojih adresa su stizale preteće poruke.