Svi detalji hapšenja bračnog para iz pakla: Policija sve vreme znala gde su, oni se branili ćutanjem?

Oni su posle skirvanja u Nemačkoj i raspisane poternice srpske policije kontaktirali jednu advokatsku kancelariju u Novom Pazaru gde su dogovarali uslove predaje

Bračni par iz pakla, kako su u javnosti označeni Mubera i Senad Muhović koji su pod sumnjom da su 23. juna izvršili ubistvo njenog ljubavnika Anela Papića u selu Ponorac kod Sjeice, uhapšen je juče na graničnom prelazu Horgoš. Oni su se, navodno, predali srpskoj policiji, da bi se kasnije branili ćutanjem.

Sve ćemo reći o Anelovom ubistvu, vraćamo se u Srbiju: Odbegli par iz Sjenice javio se policiji iz Nemačke

Oni su posle završetka saslušanja prebačeni u Okružni zatvor u Novom Pazaru, a u ponedeljak će im se najverovatnije suditi pred predistražnim sudijom.

Mubera i Senad Muhović juče su se uputili ka Horgošu iz Nemačke, odakle su, prema saznanjima beogradskih medija, sve vreme bili u dosluhu sa srpskom policijom.

Prema saznanjima, Muhoviću su u periodu od 23. juna bili su u intenzivnim kontaktima sa novopazarskom policijom i jednom advokatskom kancelarijom u Novom Pazaru, kako bi se dogovarali o uslovima predaje.

Podsetimo, dan pre ubistva Amela Papića, 22. juna Senad Muhović je došao iz Nemačke, a već sutradan pre podne Mubera je poslala Papiću poruku da se vide “na starom mestu”.

Nekoliko sati kasnije Mubera i njen suprug Senad otputovali su u Nemačku, a Papićev izmasakrirani i poluzapaljeni leš (ubijen sa više udaraca kamenom u glavu) sutradan je pronađen u šiblju pored puta kod sela Ponorac.

Oni su posle skirvanja u Nemačkoj i raspisane poternice srpske policije kontaktirali jednu advokatsku kancelariju u Novom Pazaru gde su dogovarali uslove predaje.

(Telegraf.rs)