Doktor manijak drogirao pacijentkinje, silovao ih i sve snimao: Priznao da ima fetiš "uspavanih lepotica", pa ga je stigla kazna! (VIDEO)

Na suđenju se branio time da "ne smatra svoj fetiš čudnim"

Doktor iz Las Vegasa, Bin Ben Čung (43) osuđen je na pola veka zatvora zbog toga što je drogirao svoje pacijentkinje, a zatim ih silovao, uključujući i jednu tinejdžerku.

Očajni otac je ćerki na samrti iskopao grob, svakog dana je vodi tamo da se odmara i da se igra (FOTO)

Tokom suđenja priznao je da ima fetiš "uspavane lepotice" što znači da ga uzbuđuju onesvešćene žene, što se takođe zove i "somnofilija". Priznao je i da je od žrtava, tačnije pacijentkinja zahtevao da pristanu na seksualni čin, koje bi zatim snimao kamerom.

Sudija koja je slučaj vodila, Ketlin Delanej, rekla je da su dela ovog čoveka "odvratna, nedopustiva i krajnje uznemirujuća".

Čung se na suđenju branio time da "ne smatra svoj fetiš čudnim", kao i da su pojedine žene znale šta će im se desiti. Kasnije je kamenog lica rekao da smatra da više neće ponoviti taj čin, iako mu je i sama ideja i dalje erotična.

Na suđenju su prikazivani i video snimci koje je snimao a na kojima se vide onesvešćene žene i Čung koji sa njima ima seks, dok njihova tela i udovi vise kao da su mrtvi. Pritom je uvek nosio puno doktorsko odelo, odnosno mantil i lateks rukavice, jer ga je, kako kaže, uzbuđivao odnos doktor-pacijentkinja.

Ustanovljeno je da je Čung svoje pacijentkinje drogirao "ketaminom" a jedna od njih opisala je kako se zbog svega oseća.

- Nikada nisam mogla ni da zamislim da će mi to uraditi, tek kada sam se probudila shvatila sam šta se dešava. On je jedan užasni monstrum - rekla je ona.

Čung je uhapšen 2015. godine kada je i krenulo suđenje nakon što je njegova tadašnja žena Brenda otkrila desetak užasnih video snimaka svog supruga i predala ih policiji, prenosi Dejli mejl.

(Telegraf.rs)