Mihajlović: Važni smo EU, sve zemlje zapadnog Balkana moraju da rade zajedno!

Mihajlović je, posle razgovora sa evropskom komesarkom za transport Violetom Bulc, ocenila da je taj ugovor od ogromnog značaja za Srbiju i podvukla da je to mogućnost stvaranja jedinstevnog transportnog tržišta i razvoja regiona

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je Ugovor o Transportnoj zajednici zemalja zapadnog Balkana, koji treba danas da se potpiše u Trstu, od ogromnog značaja za Srbiju.

Niče novo naselje u Beogradu u kome će cena kvadrata biti 1.300 evra. Kupac prvog stana ima posebnu povoljnost

Potpredsednica vlade pita: Zašto su transkript spornog intervjua Ane Brnabić prvo dobili Rusi?

Mihajlović je, posle razgovora sa evropskom komesarkom za transport Violetom Bulc, ocenila da je taj ugovor od ogromnog značaja za Srbiju i podvukla da je to mogućnost stvaranja jedinstevnog transportnog tržišta i razvoja regiona.

- Za mene je to poruka i same EU da smo važni i EU, ali i poruka nas, zemalja zapadnog Balkana, da možemo da radimo zajedno, da možemo da se povezujemo i otklonimo sve fizičke i nefizičke barijere - rekla je ministarka.

Prema njenim rečima, cilj svih jeste podizanje životnog standarda, da imamo investicije da gradimo puteve "i put, pre svega mira, Niš - Merdare - Prišina je nešto što sada već ima svoje jasne obrise i znamo da ćemo ga sigurno i raditi".

(Telegraf.rs / Tanjug)