GO-GO IGRAČICA IZ GUČE ZA TELEGRAF: Političar mi je dao 200 evra samo da sedim sa njim

- Jedan političar iz vlasti došao je na moj nastup u društvu svojih kolega i uživao u mom igranju. Dok sam igrala stalno me je gledao i povremeno mi slao piće da se osvežim, a kada se nastup završio, kulturno mi je prišao i ponudio mi 200 evra samo da sedim u njegovom društvu - prepričava nam go-go igračica Ivana

Jedna od atrakcija Sabora trubača u Guči, pored orkestara, piva i pečenja, jesu i nastupi  go-go igračica u brojnim lokalima u centru tog mesta. Kako za Telegraf priča jedna od njih, za jedan nastup u večernjim časovima ove "zvezde sabora" dobiju i do 400 evra.

Go-go igračica Ivana (22) iz Vršca za Telegraf kaže da već nekoliko godina nastupa u lokalima na Saboru trubača, i dodaje da se uvek rado odaziva pozivima u Guču, jer je, kako kaže, tu zagarantovana "dobra zarada".

- Već nekoliko godina nastupam u lokalima za vreme Sabora u Guči. Uvek se obradujem takvim pozivima jer je dobra zarada na ovoj manifestaciji zagarantovana - kaže ona.

Ivana nam ekskluzivno otkriva da za vreme sabora svojom igrom zaradi i do 400 evra za jedno veče.

- Ovde dolaze svakakvi ljudi, od onih sa zmijom u džepu, do ekstra bogate gospode, koja ne žali da potrošinovac za dobar provod i nastup. Ja ovde imam dobru zaradu, trudim se da ih sve zadovoljim i da ih svojom igrom oduševim, a što se zarade tiče, za jedno veče zaradim i do 400 evra - tvrdi ona.

Ona nam kaže da su političari česti gosti na njenim nastupima, ali ne želi da otkriva njihova imena, i dodaje da su oni "veliki kavaljeri" kada je plaćanje u pitanju.

- Ponavljam, na moje nastupe dolaze svi, pa tako nije retkost ni da među posetiocima bude i neko od političara iz vrha vlasti. Oni su tada uglavnom veliki kavaljeri i nisu škrti kada treba da se plati - tvrdi ona.

Ivana nam prepričava jednu od anegdota koja je vezana za galantne političare iz vlasti na njenim nastupima.

- Jedan političar iz vlasti došao je na moj nastup u društvu svojih kolega i uživao u mom igranju. Dok sam igrala stalno me je gledao i povremeno mi slao piće da se osvežim, a kada se nastup završio, kulturno je prišao i ponudio mi je 200 evra samo da sedim u njegovom društvu. Pristala sam, svi su bili veoma kulturni, a na kraju sam, kao što je i rečeno, dobila svoj novac - prepričava nam ova go-go igračica, čiji je nastup u Guči privukao veliku pažnju posetilaca ove manifestacije.

(D. Z.)