TELEGRAF OTKRIVA: Cecina frizerka ključni svedok u "slučaju Taton"!

Svetlana Bubanja Bucka bila je očevidac događaja i prva pozvala Hitnu pomoć kada je Francuz nastradao. Ona će biti ključni svedok odbrane u novoj istrazi koja je najavljena

Svetlana Bubanja Bucka, poznata frizerka folk pevačice Cece Ražnatović, biće krunski svedok u novoj istrazi o pogibiji Brisa Tatona, jer se u trenutku događaja zatekla na mestu događaja i prva pozvala Hitnu pomoć, saznaje Telegraf.rs.

Frizerka je 17. septembra 2009. godine javila Hitnoj pomoći da je mladić pao sa zida kod garaže na Obilićevom vencu i zvala ih da mu ukažu pomoć. Njen iskaz do sada nije korišćen kao dokaz u slučaju Taton, iako je odbrana osuđenih navijača iz Hitne pomoći dobila audio zapis i transkript ovog poziva i priložila ga Apelacionom sudu u žalbi na prvostepenu presudu.

- Frizerka će posle najave MUP-a Srbije o pokretanju nove istrage biti pozvana da svedoči o događaju. Policija će u novom postupku preispitati zašto Bucka, kao i  čuvar garaže na Obilićevom vencu Dragan C. (61), koji je video da je navijač francuskog Tuluza sam skočio sa platoa Obilićevog venca bežeći od "grobara", nisu pozvani kao svedoci na prvo suđenje pred Višim sudom u Boeogradu - kaže izvor blizak istrazi i dodaje: