OBAMA PORUČIO: Ne nudim brz i lak put! (FOTO) (VIDEO)

U govoru na konvenciji Demokratske partije u Šarlotu, Obama, koji je zvanično prihvatio nominaciju za predsednika na novembarskim izborima, poručio je da on i republikanski predsednički kandidat Mit Romni imaju fundamentalno različite poglede na budućnost Amerike

Američki predsednik Barak Obama, koji je zvanično prihvatio nominaciju za predsednika na novembarskim izborima, poručio je da se birači u SAD nalaze pred dva različita puta, od kojih će njegov put biti težak, ali će dovesti do ekonomske obnove zemlje.

U govoru na konvenciji Demokratske partije u Šarlotu, koji su prenosile sve američke televizije sa nacionalnom frekvencijom, Obama je istakao da on i republikanski predsednički kandidat Mit Romni imaju fundamentalno različite poglede na budućnost Amerike.

- Neću vam reći da je put koji nudim lak i brz. Nikada to nisam ni govorio i vi me niste ni izabrali da bih vam govorio ono što želite da čujete, već da bih vam kazao istinu. Biće potrebno više od samo nekoliko godina da se popravi stanje američke ekonomije - poručio je kandidat demokrata.