UBIO SE ZBOG ĆERKE: Policajac pucao sebi u usta kad je saznao da mu je dete umrlo!

Kad mu je javljeno da je najstarija ćerka umrla od leukemije, policajac Saša Stanisavljević (46) izašao je iz automobila i ubio se iz službenog pištolja

Policajac Saša Stanisavljević (46) iz Alakinca kod Surdulice izvršio je samoubistvo juče oko 5.30 časova, kad mu je javljeno da je njegova najstarija ćerka Milica (18) umrla u bolnici od leukemije.

Očajni otac izašao je iz automobila, stavio cev službenog pištolja u usta i ispalio hitac.

Prema rečima njegovog zeta Dragana, tragičnu vest čuli su kad su krenuli u nišku bolnicu da poseteMilicu.

- Tek što smo izašli iz kuće i prešli obližnju reku, javili su nam da je umrla - priča Dragan.

Saša je u prvom trenutku ćutao, a onda rekao da će ipak otići u Niš. Nakon nekoliko metara zatražio je Draganu da stane jer mora u toalet.

- Znao sam da je Milicu neizmerno voleo, ali mi nije palo na pamet da će se ubiti. Izašao je napolje, ni vrata nije dobro zatvorio. A onda je odjeknuo pucanj. Istrčao sam i video ga mrtvog na zemlji, s pištoljem pored ruke - očajan je Dragan.

Prema njegovim rečima, Saša i cela porodica nadali su se da će se Milica izlečiti. Leukemija joj je otkrivena pre mesec dana, kad su Saša i njegova supruga Violeta primetili da se mnogo zamara i da ne može da jede. Posle analize krvi saznali su da ima opaku bolest.

- Svi smo mislili da će ozdraviti, ali nismo bili u pravu. Nije bila u bolnici ni mesec dana, a umrla je. Bog joj je dao samo mesec dana života - kaže jedna rođaka.

(Izvor: Kurir / Foto: Ilustracija)