BEOGRAĐANKA OSUĐENA U CG: Nudila im seks, pa ih opljačkala!

Apelacioni sud u Crnoj Gori potvrdio je kaznu zatvora od godinu dana i šest meseci Miri Jakovljević (32) koja je dvojicu državljana BiH u Baru namamila pružanjem seksualnih usluga, a kasnije im, sa još trojicom "prijatelja", oduzela 40 evra

Beograđanki Miri Jakovljević (32), poznatoj pod nadimkom Big Mama, Apelacioni sud u Crnoj Gori potvrdio je kaznu zatvora od godinu dana i šest meseci zbog razbojništva na groblju u Starom Baru.

Svoje žrtve, dvojicu državljana Bosne i Hercegovine, namamila je pružanjem seksualnih usluga da bi ih kasnije, sa još trojicom "prijatelja", opljačkala i oduzela im 40 evra.

Prvostepenom presudom sudije Ane Vuković u Višem sudu u Podgorici Jakovljevićeva i Emir S. Asanović (23) iz Starog Bara osuđeni su na jednake kazne zatvora, dok su Barani Zoran D. Popović (28) zvani Zoki i Robert N. Dreković (19) zvani Robi osuđeni na po tri godine zatvora.

U noći između 29. i 30. juna 2011. godine u Baru, optužena Mira Jakovljević se dogovorila s Feridom Abdulahovićem da se sastanu u Starom Baru ispod katoličkog groblja kako bi mu pružila seksualne usluge. On i njegov prijatelj Sead Osmanović su potom krenuli vozilom na dogovoreno mesto, a Jakovljevićeva ih je navodila mobilnim telefonom.

Čim su se klijenti parkirali, na znak Big Mame iz šume su istrčala trojica njenih pomagača, kojima je, kako stoji u optužnici, saopštila da dvojica momaka iz BiH imaju kod sebe novac i da treba da ih opljačkaju.

Tada su im optuženi Asanović, Popović i Dreković prišli vičući: "Policija, ruke na auta". S već pripremljenim motkama i letvama su ih napali, udarajući ih po glavi i telu, te ih tako oborili na zemlju oduzevši novac koji su imali kod sebe.

Abdulahoviću su oteli 30 evra, a od Osmanovića novčanicu od 10 evra i mobilni telefon "samsung", nakon čega su pobegli.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)