Jevrosimović: Komtrejdova investicija u Sloveniji opravdala očekivanja! (FOTO)

- Uprkos ekonomskoj krizi uspeli smo da izgradimo jedan od najvećih i najmodernijih softverskih centara u ovom delu Evrope - poručio je predsednik Komtrejd grupe prilikom otvaranja novog, modernog i energetski efikasnog doma kompanije u Ljubljani

Poslovni centar Feniks u Ljubljani postao je novi reprezentativni, moderan i energetski efikasan dom kompanije Komtrejd u kojoj oko 500 IT stručnjaka radi u više razvojnih centara.

Uspeli smo da izgradimo jedan od najvećih i najmodernijih softverskih centara u ovom delu Evrope i, uprkos najvećoj ekonomskoj krizi koja je pogodila planetu, mogu da kažem da je naša investicija u Sloveniji opravdala očekivanja - rekao je predsednik Komtrejd grupe Veselin Jevrosimović.

On je napomenuo da je izgrađen najveći "cloud" koji ima više od hiljadu virtuelnih servera.

- Malo ko zna da smo specijalizovani za izradu komplikovanih i složenih softverskih rešenja. Od lokalne postali smo regionalna, a danas smo svetska kompanija za čija rešenja su počeli da se interesuju i veliki giganti koji su nam u poslednje tri godine postali i poslovni partneri, kao što su: IBM, HP, Bali, Itron, Simobil, Telekom Austrija i mnogi drugi - rekao je predsednik Komtrejd grupe.