VOZAČI ODAHNULI: Registracija vozila za 20 minuta! (FOTO)

Nova usluga je omogućena za produženje registracije, ali će poslove prve registracije vozila, zamene saobraćajne dozvole ili tablica, građani morati da obave u policijskim stanicama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovao je promociji novog sistema za produženje registracije motornih vozila, koja će ubuduće moći da budu završena za maksimum 20 minuta.

Servis koji je predstavljen predviđen je za produženje registracije, ali će poslove prve registracije vozila, zamene saobraćajne dozvole ili tablica, građani morati da obave u nadležnim policijskim stanicama.

U auto-kući "Gudalović" ministru je demonstriran proces produženja registracije gde će građani na istom mestu ubuduće obavljati tehnički pregled i registraciju koja je bila obavezna u policijskim upravama.

Prema Dačićevim rečima, građani imaju opciju da na portalu eUprava zakažu dolazak na tehnički pregled i da unapred plate sve takse putem interneta i na jednom mestu obave sve što su do sada morali da čine na više različitih mesta, pošti, policiji, osiguravajućim kućama, na tehničkim pregledima.