STRAVIČNO: Tinejdžeri ubili devojčicu (12) zbog delova za bicikl - telo bacili u kontejner! (VIDEO)

Autun Paskal iz Amerike nestala je prošle subote dok je vozila bicikl, nedelju dana pre svog 13. rođendana. Policija je utvrdila da su je ubili tinejdžeri namamivši je u svoj dom uz izgovor da imaju neke super delove za bicikl koji je ona obožavala

Dvojica tinejdžera Džastin Robinson (15) i Dante Robinson (17) optuženi su za ubistvo nestale devojčice Autumn Paskal (12), prenose američki mediji. Iz policije su saopštili kako nije bilo seksualnog napada, a i da su braća, osim za ubistvo, optuženi i za sakrivanje tela i dokaza.

Devojčica je nestala prošle subote dok je vozila bicikl, nedelju dana pre svog 13. rođendana. Policija je utvrdila da su je braća namamila u svoj dom uz izgovor da imaju neke super delove za bicikl koji je ona obožavala. Autumn je zadavljena.

Za nestalom devojčicom vladala je opsežna potraga, a policiji je ključan trag dala majka dvojice dečaka, koja ih je obavestila o statusima koje je njen sin ostavio na svom Fejsbuk profilu. Ta informacija dovela je policiju do tela nestale Autumn, koje su tinejdžeri bacili u kantu za smeće na napuštenom imanju pokraj svoje kuće.