DELTA: Nikada nismo radili s kriminalcima!

Iz kompanije Miroslava Miškovića obaveštavaju javnost da nikada nisu poslovali sa državom, javnim preduzećima, akciznom robom, prirodnim i drugim resursima, te da nema mogućnosti korupcije

Kompanija "Delta Holding" saopštila je danas da njen vlasnik Miroslav Mišković, kao i članovi njegove porodice, nikada nisu poslovali sa inkriminisanim osobama, a da ta kompanija nikada nije radila sa javnim preduzećima, čime je, kako je navedeno, isključena mogućnost umešanosti u koruptivne radnje.

- "Delta Holding", njegov vlasnik, kao i članovi porodice vlasnika kompanije apsolutno nikada nisu poslovali s inkriminisanim osobama - tvrdi se u saopštenju te kompanije povodom, kako je navedeno, spekulacija u medijima u vezi sa njenim poslovanjem.

U saopštenju se tvrdi i da "Delta Holding" nikada nije obavljao poslove sa državom, sa akciznom robom, poslove vezane za nacionalne prirodne i druge resurse, niti je radio sa javnim preduzećima.

- Ovim je praktično isključena mogućnost pojavljivanja u bilo kakvim koruptivnim radnjama - tvrde u toj kompaniji, i navode da svaka nova kompanija koja ulazi u poslovanje s "Deltom" prolazi kroz procenu i proveru finansijskih pokazatelja i vlasničkih odnosa, a koje sprovode interne i eksterne ekspertske službe u oblasti finansija i pravnih pitanja.

Iz te kompanije poručeno je da "Delta Holding" nikada do sada nije komentarisao medijske spekulacije, ali da će zbog "izlaganja nezapamćenoj kampanji", koja kompaniji nanosi veliku štetu u zemlji, u regionu i svetu, ubuduće jasnim i tačnim informacijama braniti svoj ugled i poslovanje.

(Telegraf.rs / Tanjug)