KASNO ZA KAJANJE: Voditelji krivi za smrt bolničarke Kejt Midlton se isplakali pred kamerama! (FOTO)

Radijski dvojac sa stanice "2Day FM" Mel Greg i Majkl Kristijan koji se lažno predstavio kao princ Čarls i kraljica Elizabeta Druga, izrazili su žaljenje zbog smrti bolničarke koja im je otkrila da je princeza Kejt trudna - njena smrt ih "slomila, šokirala, dotukla", rekli su

Voditelji australijskog radija koji su glumeći kraljicu Elizabetu Drugu i princa Čarlsa saznali detalje o stanju trudne supruge princa Vilijama, Kejt, danas su prekinuli trodnevno ćutanje i izrazili žaljenje zbog samoubistva bolničarke koja je primila taj poziv.

Voditelji sidnejske radio stanice "2Day FM" Mel Greg i Majkl Kristijan su u subotu, dan pošto je medicinska sestra Jasinta Saldani (46) preminula, uklonjeni iz radijskog programa, a danas su saopštili da ih je ova tragedija "slomila, šokirala, dotukla".

Kako je preneo Rojters, Mel Greg je u izjavi za australijsku televiziju rekla da se, kada je čula vest o Jasindinoj smrti, prvo zapitala da li je nesrećna bolničarka imala dece.

- Nažalost, vrlo dobro se sećam tog trenutka, jer neprestano o tome mislim otkad se dogodilo - kazala je ona u suzama i drhtavim glasom.

- Želela sam da odem do njih, da ih jako zagrlim i kažem im da mi je žao. Iskreno se nadam da su dobro - rekla je ona, misleći na dvoje dece koje je Jasinda ostavila iza sebe.