TUGA: Vojnik sa svadbe otišao pravo u smrt

Telo Vladice Novkovića, koji je poginuo u noći između subote i nedelje kod Aleksinca, danas je preuzela rodbina. Njegova devojka koja je teško povređena još ne zna da joj je momak mrtav

Telo tridesetdvogodišnjeg profesionalnog vojnika Vladice Novkovića, koji je u noći između subote i nedelje poginuo u saobraćajnoj nesreći u ataru aleksinačkog sela Donja Trnava, danas je preuzela rodbina.

Nenad Nakić, vozač "sitroena", u kojem je bio Vladica, a koji je sleteo sa puta i udario u zid vikendice, za smrt druga saznao je iz novina, a njegova devojka, teško povređena Ivana Živković još ne zna da joj je momak mrtav.

Dvadesettrogodišnja Jelena Ružić, koja je prošla sa lakim povredama, danas je puštena iz aleksinačke bolnice. Četvoro mladih vraćalo se sa svadbe zajedničkih prijatelja u Nišu, ali ih je na putu ka Aleksincu zadesila nesreća.

-  Znam samo da se zove Bora i da je iz Makedonije, a volela bih da ga opet vidim i da mu se zahvalim što je priskočio u pomoć mom detetu - kaže Jelenina majka.

Nenad Nakić i Ivana Živković od zadobijenih povreda oporavljaju se u niškoj bolnici. Vladica Novković biće sahranjen sutra na groblju u rodnom selu.

(D. K.)