KRAJ DRAME U SAD: Bivši policajac ubio četvoro, poginuo u požaru u opkoljenoj brvnari (FOTO) (VIDEO)

Kristofer Dorner, bivši pripadnik kalifornijske policije, koji se tereti da je počinio četvorostruko ubistvo, poginuo je u sukobu sa policijom na Big Ber planini

Bivši policajac iz Los Anđelesa Kristofer Dorner, koji se tereti za četvorostruko ubistvo, poginuo je na Big Ber planini u blizini tog grada, nakon okršaja u kome su dvojica policajaca ranjena.

Američke televizije prekinule su program i uživo su se javljale sa lica mesta, gde je Dorner otkriven posle nekoliko dana skrivanja.

On je uspeo da se sakrije u brvnaru, ali je opažen, pa je kuća opkoljena, a policija je, koristeći megafon, tražila da se preda.

Pošto se on nije odazivao, u kuću je ubačen suzavac, koji je, prema policijskim izvorima, izazvao požar. Dorner nije uspeo da izađe iz kuće i njegovo telo je pronađeno u zapaljenoj brvnari kad su došli vatrogasci.

Dorner je prethodno ranio dvojicu policajaca koji su dežurali na putu, pošto su pokušali da zaustave vozilo u kome se on nalazio, prenosi CNN. Usledila je potera u koju je bilo uključeno više od dve stotine policajaca.

(M. B. / Tanjug)