Potukli se odbornik i zamenik predsednika opštine Mionica

Milan Gavrilović iz Demokratske stranke (DS) udario je odbornika Nove Srbije (NS) Tomislava Radojičića iz sela Rakari. Radojičić je zbog povreda glave zadržan na hirurškom odeljenju

Zamenik predsednika mioničke opštine Milan Gavrilović iz Demokratske stranke (DS) udario je odbornika Nove Srbije (NS) Tomislava Radojičića iz sela Rakari, javili su večeras lokalni mediji.

Radojičić je, posle pregleda u Urgentnom centru valjevske bolnice, zbog povreda glave zadržan na hirurškom odeljenju, potvrđeno je večeras agenciji Beta u toj zdravstvenoj ustanovi.

Njegovo zdravstveno stanje zasad je stabilno, a slučaj je prijavljen policiji. Gavrilović demantuje da je danas udario Radojičića, i tvrdi da je Radojičić "iscenirao napad", a, kako kaže, postoje očevici toga.

Odbornici NS, međutim, tvrde da je Gavrilović udario glavom Radojičića u svom kabinetu zbog toga što mu je ovaj prigovorio, nezadovoljan time što mu je ćerka izgubila posao u Upravi opštine.

Gavrilović tvrdi da je Radojičićevoj ćerki ugovor o radu na određeno vreme istekao pre dva dana, te da joj je on rekao da ponovo konkuriše i da će opet biti primljena.

On je naveo da je reč o provokaciji pred sednicu lokalnog parlamenta, koja je zakazan za petak.

Na sednici će opoziciona Nova Srbija pokušati da smeni aktuelnu vlast, u kojoj su DS i SPS.

SO Mionice ima 39 odbornika - 13 iz Nove Srbije, 11 iz DS, osam iz SPS-PUPS, pet iz SNS i dva iz SRS.

(Telegraf.rs)