RADNICI FABRIKE AKUMULATORA U ŠTRAJKU: Bogićević nas je pokrao i slagao!

Zbog neisplaćenih zarada, radnici stupili u generalni štrajk. Oni tvrde da je vlasnik Miroslav Bogićević izigrao njihovo poverenje i da neće da čuje za njihove probleme

Radnici Fabrike akumulatora Sombor koji posluju u sklopu koncerna "Farmakom", čiji je vlasnik srpski biznismen Miroslav Bogićević, od 11 maja stupili su u generalni štrajku zbog neisplaćenih zarada, saznaje Telegraf.rs!

Kako saznaje naš portal, radnicima kasne isplate zarada, putnih troškova, jubilarnih nagrada, a platu nisu primili od januara 2013. godine.

Goran Kesejić, zamenik predsednika sindikata Fabrike akomulatora Sombor, kaže za Telegraf da su radnici, zbog neisplaćenih zarada od januara i upornog ignorisanja svih zahteva zaposlenih od strane Miroslava Bogićevića, odlučili da stupe u generalni štrajk.

Podsetimo, Miroslav Bogićević je svojevremeno pominjan kao potencijalni kupac FK Partizan, ali i kao kupac 50 odsto akcija "Politike", a za koji je posao prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić tvrdio da se radi o nelegalnoj transakciji.

(Telegraf.rs)