VESELO: Vladika Georgije zavodi žene po Kanadi i letuje na Kubi! (FOTO) (VIDEO)

Dan pred početak Sabora SPC u Beogradu osvanuli plakati na kojima se vidi episkop kanadski Georgije, bez mantije, u zagrljaju nekoliko žena i dva maloletna dečaka. Vladika odranije važi za "ženskaroša", ali niko iz SPC ne želi da reaguje!

Dan pred početak Sabora SPC u Beogradu osvanuli plakati na kojima se vidi episkop kanadski Georgije, bez mantije, u zagrljaju nekoliko žena i dva maloletna dečaka. Fotografije su donekle potvrdile sumnje da vladika Georgije važi za "ženskaroša", ali niko iz SPC ne želi da reaguje!

Skandali ne prestaju da potresaju SPC, a u glavnoj ulozi ponovo je jedan episkop. Na železničkoj stanici Novi Beograd zatekli smo jutros plakate na kojima se jasno vidi episkop kanadski Georgije (Đokić)  u zanosnom zagrljaju sa nekoliko žena, a na drugim fotografijama je bez mantije i  društvu dva dečaka.

Vladika Georgije ima veliku zaštitu u krugovima SPC, jer je pripadnik tzv. "bosanskog lobija", koji je predvodio Kačavenda. Takođe, njegov rođeni brat je episkop Konstantin, koji čeka suđenje zbog pronevere novca i razrešen je dužnosti episkopa srednjoevropskog.

Vladika Georgije nikada nije dovođen u vezu sa pedofilijom, kao recimo vladika Vasilije Kačavenda, te se ne zna ko su dečaci koji se nalaze sa njim na fotografijama i da li su u srodstvu sa njim.

(Telegraf.rs)