Na trežnjenju više od 110 pijanih vozača!

Od početka godine u policijskoj stanici u Valjevu na trežnjenju je zadržano više od 110 pijanih vozača, što je skoro dvostruko više nego prošle godine u istom periodu

U policijskoj stanici u Valjevu od početka godine do sada na trežnjenju je zadržano više od 110 pijanih vozača koji su imali više od 1,2 promila alkohola u krvi. Među njima "rekorder" je bio vozač kod koga je otkriveno 2,48 promila alkohola u krvi. Iz policije upozoravaju da je broj pijanih vozača koji su zadržani na trežnjenju skoro udvostručen u odnosu na isti period prošle godine!

Među vozačima koji su imali više od 1,2 promila alkohola u krvi, a koje je policija zbog teškog pijanstva isključila iz saobraćaja i odvela na trežnjenje u policijsku stanicu, ima i mlađih i starijih vozača, a u poslednje vreme sve je više pijanih žena za volanom.

Komandir saobraćajne policije u Valjevu Aleksandar Vilotijević kaže da je za prva četiri meseca ove godine drastično povećan broj pijanih vozača! On dodaje da se, i pored učestalih kontrola saobraćajne policije, naročito tokom vikenda, ipak ne smanjuje broj vozača u alkoholisanom stanju.

(S. S.)