Manekenka izmislila silovanje, pobegla jer se posvađala s dečkom!

Milenkovićeva je, nakon svađe, najverovatnije pod dejstvom alkohola, napustila splav "River", sela u svoj automobil i prilikom isparkiravanja oštetila četiri vozila

Lekarski pregled, kojem je manekenka Mina Milenković, nakon što ju je policija pronašla u Resniku, bila podvrgnuta, pokazao je da devojka nije bila silovana.

Kako Telegraf saznaje, Mina je u noći između petka i subote, u ranim jutarnjim satima, u trenucima nervnog rastrojstva posle neuspelog pokušaja da se pomiri sa momkom, najverovatnije pod dejstvom alkohola, napustila splav River.

Sela je za volan automobila i otišla u nepoznatom pravcu. Pri isparkiravanju je oštetila četiri automobila. Nardednih 39 sati, dok nije pronađena, nije odgovarala na telefonske pozive i poruke. Policija pokušava da utvrdi njeno kretanje i kontakte u ovom periodu.

Tokom pregleda je ustanovljeno da manekenka nema povrede, već da je iscrpljena. Pružena joj je medicinska nega.

- Dragi ljudi, želimo da se zahvalimo svima na podršci i pomoći. Mina je živa, što je u ovom trenutku zaista i ono što je najbitnije. Molimo predstavnike medija da ne spekulišu šta se i kako dogodilo, jer ćemo vas, čim i mi budemo imali više informacija, svakako obavestiti. Molimo za privatnost, koja je Mini i njenim najbližima preko potrebna u ovim trenucima. Hvala - piše na Fejsubuku.

(Telegraf.rs)