Beograđani diplomirali kao "mlađi referenti" (VIDEO)

Svi učesnici provere sposobnosti za mlađe referente u organizaciji "MCF MegaCom Filma" dobili su diplome, a najkreativnije očekuje jednogodišnje školovanje na "ITAcademy" i "Letnja škola programiranja" na Visokoj školi ITS

Uoči premijere komedije "Mlađi referenti", sa Vinsom Vonom i Ovenom Vilsonom u glavnim ulogama, naši sugrađani  imali su prilike da provere koliko su spremni da i sami budu mlađi referenti.

Veliki broj učesnika pokazao je svoju kreativnost i interesovanje za sjajne nagrade koje dodeljuje "LINK group".

Na "Naxi plaži", ispred "Ušće šoping centra", održana je provera sposobnosti za mlađe referente u organizaciji "MCF MegaCom Filma". Mnogobrojni učesnici različitih uzrasta pokazali su veliku ozbiljnost i kreativno razmišljanje u davanju odgovora na pitanja koja su poslužila u proveri.

Šaljivi upitnik, inspirisan testovima za posao koji su predstavljeni u filmu "Mlađi referenti", sadržao je pitanja o ponašanju na poslu, profesionalnim veštinama, društvenim mrežama, mobilnim aplikacijama... Osim inspirativnog testa, takmičare je zabavila mogućnost da poziraju sa diplomom u ruci, obučeni kao diplomci sa zapada.

(Telegraf.rs)