ARILJE: Mileta ubio majku i dve strine, pa se obesio!

Meštani ariljskog sela Visoko jutros su prijavili da su pronađena četiri leša. Direktor policije Milorad Veljović kaže da je muškarac ubistva izvršio tupim predmetom, a potom se obesio

U ariljskom selu Visoko pronađena su četiri leša, potvrdio je direktor policije Milorad Veljović. Mileta Sarić (55) ubio je majku Slobodanku (75), a zatim i strine - Milenu (70) i Kosaru (75).

- Muškarac je ubio majku i dve strine, a potom izvršio samoubistvo - potvrdio je Veljović.

Prema njegovim rečima, ubistvo je izvršeno tupim predmetom, a muškarac je potom izvršio samoubistvo vešanjem. Kako je dodao, kuće ubice i dve ubijene strine su u neposrednoj blizini.

Prema rečima istražnog sudije Joviše Lazarevića, postoje indicije da je Sarić Mileta izvršio trostruko ubistvo  i samoubistvo pod dejstvom alkohola.

- Takođe postoje indicije da je MIleta lečen na neurospihijatriji u poslednje dve tri godine od alkoholizma - rekao je Lazarević. Kako je dodao, postoje sumnje da je Sarić sinoć bio u alkoholisonom stanju. Istražni sudija je naveo i da je poslednje dve godine podnoseno više prijava protiv Sarića zbog remećenja javnog reda i mira.

Među komšijama koji su prvi zatekli stravičan prizor bio je i Dragan Stamenić. On je izjavio da poznaje počinioca stravičnog zločina dobro i da ga pamti kao normalnog i dobrog čoveka, dodajući da ne za šta je razlog zločina.

Žitelji sela Visoka zaprepašćeni su zločinom, ali kažu da je ubica i ranije ispoljavao agresivnost, zbog čega je bio u dva navrata na psihijatriji u užičkoj bolnici. Komšinica Dobrinka Sarić kaže da ipak ništa nije ukazivalo na tragičan događaj.

Policija je blokirala šire lice mesta, kako bi sprečila uništavanje tragova.

(Telegraf. rs / Izvor: Tanjug, Blic, RTS)