Suprugu pretukao nasmrt, a decu šutirao po glavi

- Posle iživljavanja nad suprugom često bi tukao i njenu decu. Bilo je jezivo slušati kako Velita zapomaže dok Memet brutalno prebija mališane. Dečiji plač, vrisak.. Da vam se zaledi krv u žilama - ispričala je policiji rođaka osumnjičenog

Memet Š. (37) iz Bujanovca uhapšen je zbog sumnje da je nasmrt pretukao nevenčnu suprugu Velitu Elić (34) i teško povredio njenu maloletnu decu iz prvog braka.

- Velitu smo našli u lokvi krvi, jedva da je disala. Lekari su bili zgroženi prizorom. Žena je bila unakažena od batina, a njeni sinovi od osam i pet godina bili su preplašeni i modri od udaraca po glavi... nisu prestajali da plaču - kaže izvor "Kurira".

Velita Etić je kolima Hitne pomoći najpre prevezena u bolnicu u Vranju, a potom u Nišku Neurohiruršku kliniku.

- Žena je imala teške povrede. Ubrzo po prijemu podlegla je povredama, uprkos naporima lekara da je spasu - kaže izvor.

Memet Š. i ranije je brutalno tukao svoju suprugu i njene mlišane.

- Velitu je udarao čim je stigao. Znao je da nasrne i na komšije koji bi pokušali da je odbrane. Posle iživljavanja nad suprugom često bi tukao i njenu decu. Bilo je jezivo slušati kako Velita zapomaže dok Memet brutalno prebija mališane. Dečiji plač, vrisak.. Da vam se zaledi krv u žilama - ispričala je policiji rođaka Memeta Š.

Memet Š. je sa Velitom živeo u vanbračnoj zajednici, a ona je sa sobom iz Surdulice dovela i dvoje dece iz prethodnog braka.

- Tukao je mališane u svako doba. Iz čista mira ih je šutirao i udarao gde je stigao, kao i njihovu majku - ispričale su komšije.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)