NOVA PONUDA U CRNOJ GORI: Praćenje muževa duž plaže za evro na sat

"Detektivka" šeta obalom i damama tiho nudi uslugu, pratnju za muškarce nemirnih očiju i suva grla. Ona prikuplja informacije - kuda se muškarac kretao, gde je i koliko gledao, da li se nekoj ženi udvarao

Najpreduzimljivija Crnogorka za ovo leto ponudila je turistima novu uslugu − praćenje momaka i muževa duž plaže!

"Detektivka" šeta obalom i damama tiho nudi uslugu, pratnju za muškarce nemirnih očiju i suva grla. Ona prikuplja informacije − kuda se muškarac kretao, gde je i koliko gledao, šta je pio u kafiću i koliko je popio, da li se nekoj ženi udvarao. Usluga košta jedan evro na sat.

Bosiljka A. (32) iz Podgorice, koja je vikendima na plaži u Sutomoru, kaže da je sve počelo s prvim turistima ove godine.

- Primetila sam mladu ženu koja je često na plaži, ali se ne kupa niti nešto prodaje, maslinovo ulje, semenke, krofne. Ne gleda u dlan ili karte. Prilazi ženama, tiho s njima priča i razmenjuju brojeve mobilnog telefona. Tek kasnije sam saznala od devojaka koje rade u kafićima i na trafikama o čemu je reč. Svaki put kada sam vikendom u Sutomoru na plaži gledala sam šta radi. Saznala sam da je zovu Dida - kaže ova Podgoričanka.

(M. M.)