Ispovest majke ubijenog Srđana: Ogorčena sam, besna i slomljena!

- Moje dete je prevareno, nasamareno. Kasnije smo saznali da je Saša Nedeljković zvao drugove koji su mu bili mnogo bliži da ga voze te večeri za Kragujevac, ali da su ga svi odbili jer su znali istoriju problema koji je imao s tim žandarom - priča Kaja Jovičić, majka Srđana Tomića, koga je ubio, pa spalio žandar Aleksandar Krstić

Kaja Jovičić, majka Srđana Tomića, koga je ubio, pa spalio žandar Aleksandar Krstić, kaže da njen sin nije znao "ni gde je krenuo, ni zašto".

- Moj sin nije znao istinu, ni gde je krenuo ni zašto, kao i u kakvim su odnosima Saša Nedeljković i ubica. Da je znao, nikad u auto ne bi ušao. Ogorčena sam, besna, slomljena, sin mi je ubijen kao okoreli kriminalac, a bio je momak za primer - priča  Kaja Jovičić.

- Doživela sam takav šok da dva dana uopšte nisam mogla da govorim. Sada su u meni bes, bol, ogorčenje. Srđan je prevaren, nasamaren. Kasnije smo saznali da je Saša Nedeljković zvao drugove koji su mu bili mnogo bliži da ga voze te večeri za Kragujevac, ali da su ga svi odbili jer su znali istoriju problema koji je imao s tim žandarom Krstićem. Srđan je toliko vodio računa jer je imao švajcarsko državljanstvo da nikada nijedan saobraćajni prekršaj nije imao, a kamoli nešto drugo. Da je znao istinu, nikad ne bi krenuo - priča Jovičić.

Ona kaže da je Srđan ostavio uključen Fejsbuk, cigarete i novac i da je samo na kratko istrčao iz stana kako bi odvezao Sašu i brzo se vratio.

Aleksandar Nedeljković i Srđan Tomić biće sahranjeni na Gradskom groblju u Jagodini u subotu u 12 i 30, istog dana kada je posle tri nedelje Tomić s odmora trebalo da se vrati u Švajcarsku.

(A. M.)