DOK NAS SMRT NE RASTAVI: Umrli istog dana posle 66 godina braka

- Svi smo se složili da nije u pitanju koincidencija. Kad se mama razbolela pokušali smo da saopštimo tati da neće preživeti. Mislim da je tada odlučio da ona neće "otići" bez njega - rekla je ćerka bračnog para Knapke koji je primer za ljubavni par koji se retko sreće

Vremešni par iz Ohaja preminuo je u razmaku od 11 sati u staračkom domu, posle skoro 66 godina provedenih u braku. Rođaci Harolda i Rut Knapke navode da je njihov kraj dokaz prave ljubavi i čuvenog "dok nas smrt ne rastavi".

- Svi smo se složili da nije u pitanju koincidencija. Kad se mama razbolela pokušali smo da saopštimo tati da neće preživeti. Mislim da je tada odlučio da ona neće "otići" bez njega - rekla je Kerol Romi jedna od šestoro dece bračnog para Knapke.

Harold (91) je preminuo 11. avgusta u svom domu u Versajsu u Ohaju, samo 11 sati nakon što je njegova supruga Rut (89) otišla na večni počinak.

- Moj otac je bio pun ljubavi, mnogo je voleo mamu. Bio je veoma brižna osoba - navela je njihova ćerka Margaret Knapke, ona je dodala da je njen otac noćima bdio nad majčinom posteljom kada je saznao da umire.

- Ovo je jedna od ljubavnih priča koju vidite samo na filmu - zaključila je ćerka Romi medijima.

(M. R. / Izvor: bbc.co.uk)