Vučić otvorio štampariju Ringijera

- Zahvalni smo im na ulaganju i zadovoljni što su razumeli da je Srbija dobro mesto za investiranje - rekao je prvi potpredsednik Vlade

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić otvorio je danas, zajedno sa investitorima, novu štampariju kompanije Ringijer-Aksel Springer, uz poruku da je to dokaz da je Srbija sigurna zemlja za ulaganje i uz uverenje da zemlja polako, ali sigurno izlazi iz krize.

Vucić je na otvaranju štamparije ATP Print rekao da je ova investicija za Vladu Srbije važna iz više razloga, pored ostalog i zato što je u našem interesu da kompanije koje ulažu u našoj zemlji mogu da ostvare profit i da pritom nemaju nikakve, ni pravne, ni političke prepreke na tom putu.

Vicepremijer je istakao da se neretko ne slaže sa svim onim što se objavi u izdanjima Ringijer-Aksel Springera, ali smatra da to, takođe, dobro govori i o Vladi Srbije.

On je primetio da su možda izabrali dobar put, jer, kako je objasnio, naš narod voli da kritikuje Vladu Srbije, a i za Vladu je to dobro, rekao je, jer će pod pritiskom više i bolje raditi.

(Telegraf.rs/ Tanjug)