STRAŠNO: Zalutali metak pogodio ženu u glavu

Gordana P. (39) ranjena je u glavu od zalutalog metka ispred porodične kuće u beogradskom naselju Kotež. Ona je prevezena u Urgentni centar, a u trenutku nesreće sa njom je bilo i dvoje maloletne dece

Gordanu P. (39)  je ispred porodične kuće u beogradskom naselju Kotež, pogodio u glavu zalutali metak, i samo pukom srećom žena je ostala živa. Sa njom je u tom momentu bilo i dvoje maloletne dece.

Sve se dogodilo u sredu oko 22 sata kada je izašla iz automobila i izvadila poštu iz sadučeta ispred porodične kuće.  Odjednom je osetila da je nešto udarilo u glavu i potekla joj je krv. Deca su preplašena vrištala i plakala. Suprug je odmah stavio u kola i odvezao u Urgentni centar, gde je utvrđeno da je rana od metka.

Policija istražuje iz kog je oružja ispaljen metak i odakle je pucano. Meštani kažu da se u blizini te večeri čula muzika i najveriovatnije je neko veseleći se pucao. Srećom nije nikoga zavio u crno, jer da je metek Gordanu pogodio samo neki santimetara niže moglo je sve da se završi tragično. 

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)