Ubistvo u Ćupriji nastavak obračuna kriminalaca?

Danijel Milanović poznatiji kao Danko ubijen je u blizini svoje zgrade, pod nerazjašnjenim okolnostima. Vlasnica stana ispod čijeg prozora se ubistvo dogodilo kaže da je čula pucanj "koji je ličio na petardu"

Ubistvo koje se juče desilo u Ćupriji moglo bi da bude nastavak međusobnog obračuna kriminalnih grupa u tom gradu, jer je ubijeni Danijel Milanović, poznatiji kao Danko, imao dosije u policiji i već je odgovarao pred zakonom, saznaje Telegraf. Vlasnica stana, ispod čijeg se prozora ubistvo dogodilo, kaže da je pre toga čula kraću raspravu, a zatim pucanj "koji je ličio na petardu".

- Nisam znala da je u pitanju ubistvo dok nisam čula policiju, a zatim je stigao i sanitet. Mislila sam da se deca svađaju ispod otvorenog prozora mog kupatila jer je tu u blizini osnovna škola. Kad je puklo, bila sam sigurna da je petarda. Radila sam za kompjuterom pa nisam ustala – kaže Ljiljana, koja se zbog bolesti otežano kreće, uz pomoć štaka.

Ona dodaje da se veoma potresla kada je videla lokvu krvi ispod svog prozora i policiju.

- Po razgovorima koje sam čula zaključila sam da je muškarac davao znake života i da mu je neko iz saniteta dao infuziju. Kasnije je javljeno da je mrtav. Čula sam ko je ubijen, ali ga nisam poznavala jer je taj mladić živeo u zgradi preko puta moje. Dala sam izjavu policiji, mada nisam mnogo mogla da pomognem jer praktično nisam ništa videla, samo sam čula raspravu i neke glasove – kaže Ljiljana.

(Z. R. P.)