ORGIJE NA CG JAHTAMA: Madam Mileva podvodila devojke, ima ih i iz Srbije

Prostitucija na jahtama na Crnogorskom primorju često je organizovana, a sat seksa devojke su naplaćivale 120 evra, dok je noć na jahti, u hotelu ili apartmanu koštala 300 evra. Najjeftiniji je bio oralni seks - klijente je to zadovljstvo koštalo 60 evra

Policija je u Kotoru uhapsila Milevu Kilibardu (55) iz tog grada zbog sumnje da je letos organizovala lanac elitne prostitucije na crnogorskom primorju. Preksinoć je priveden i Senad Medunjanina (52) iz Kotora, ali je on nakon saslušanja u tužilaštvu pušten da se brani sa slobode.

Kilibarda i Medunjanin uhapšeni su u policijskoj akciji "Porto", najverovatnije, nazvanoj po tivatskoj luci "Porto Montenegro", koja je već nekoliko godina bila označena kao mesto gde se organizuje "jahting prostitucija".

U lov na organizatore "najstarijeg zanata" letos su krenuli službenici Odseka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, koji su od tužilaštva dobili odobrenje za praćenje i prisluškivanje telefona uhapšene Kilibarde.

ORALNI SEKS 60 EVRA

"Vijesti" u policiji saznaju da se tokom dva i po meseca praćenja rada osumnjičenih Kilibarde i Medunjanina, došlo do podataka da su oni imali utvrđene tarife.

Prema tom cenovniku, četiri devojke koje su radile za njih, sat seksa naplaćivale su 120 evra, dok je noć na jahti, u hotelu ili apartmanu koštala 300 evra. Prema toj tarifi najjeftiniji je bio oralni seks - klijente je to zadovljstvo koštalo 60 eura, ali ukoliko su bili voljni da provedu celu noć sa devojkama i da za to plate 300 eura onda su dobijali i "potpuni tretman".

Česte mušterije su imale i popust, pa su neke devojke za njih odrađivale čak i gratis noći. "Vijesti" saznaju da se u ovom biznisu tačno znalo koliko ko zarađuje. Navodno, Kilibarda je od devojaka uzimala 40 procenata zarade jer je ugovarala razuzdane zabave.

Upućeni tvrde da su devojke koje pristaju da rade ovaj posao, zavisno od godina, izgleda, obrazovanja i nivoa usluga, za dva dana provedena na partiju neke od jahti usidrenih na našem primorju, ovog leta mogle da zarade i do tri hiljade eura.

(Telegraf.rs / Izvor: Vijesti. me)