KRSTIĆ I RADULOVIĆ: Najvažnija politička volja za promenama

- Bilo je bitno da postoji spoznaja u kakvoj smo teškoj situaciji, da postoji doza odgovornosti da se nešto konačno uradi, da povučemo neke teške ali ispravne poteze da nam svima bude bolje - kaže novi ministar privrede

Ministri finansija i privrede Lazar Krstić i Saša Radulović izjavili su da im je kada im je ponuđeno ministarsko mesto najvažnije bilo to da li postoji politička volja za promenama.

Oni su u emisiji "Utisak nedelje" rekli da su stekli utisak da volja za promenama u Srbiji postoji i to unutar cele Vlade.

Krstić je rekao da nije očekivao poziv za mesto ministra, da je prvo bio skeptičan, ali da se uverio, tokom razgovora sa predstavnicima Vlade, da postoji volja da se nešto promeni i da to treba da se desi odmah i sada:

- Ovo jeste poslednji voz, ali on stoji i tu je, i ukoliko ga uhvatimo uspećemo.

- Nisam pitao, ne znam tačno kolika će mi biti plata, ali verovatno oko 100.000 dinara. Nisam pitao za cifru, jer znam da ću primati više od drugih ljudi u Srbiji i to će mi biti dovoljno da ovde pristojno živim - rekao je Krstić.

Ministar privrede Saša Radulović naveo je da veruje će mu mesečna zarada isto biti oko 100.000 dinara, kako kaže, nekoliko puta veća nego ona koju je do sada primao.

(Telegraf.rs / Tanjug)