CVETA KRIMINAL: Novi Sad četiri godine bez načelnika policije!

Predsednica Saveta za javni red i mir i bezbednost Novog Sada Branka Bežanov podnela je ostavku, a povod je nedavno prebijanje jednog profesora i činjenica da grad godinama nema načelnika policije

Predsednica Saveta za javni red i mir i bezbednost Skupštine grada Novog Sada Branka Bežanov danas je podnela ostavku na tu funkciju.

Ona je o ostavci obavestila javnost putem saopštenja u kome se navodi da je povod za ostavku događaj od pre nekoliko dana, kada je grupa osnovaca u parku pretukla profesora Ivana Janeša, a razlog ostavke je, kako se navodi u saopštenju, činjenica da Novi Sad već četiri godine nema načelnika policijske uprave.

"Zbog svega toga i zbog osećaja bespomoćnosti da na bilo koji način pomognem, podnosim neopozivu ostavku na ovu funkciju i time apelujem još jednom na nadležne u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije da se ovaj problem hitno reši", saopštila je Bežanov. Ona je na kraju kazala da je "i sada već kasno za one koji su napadnuti, a naročito za one koji su stradali".

(Telegraf.rs / Tanjug)