Fudbaler Partizana brani Dragišu Binića

Milan Obradovic, fudbaler Partizana, rekao je da on ne zna da je bivši funkcioner FK Obilić učestvovao u njegovom transferu iz 2001. godine

Milan Obradović, fudbaler Partizana, zbog čijeg se transfera iz 2001. godine sudi Dragiši Biniću izjavio je da on ne zna da je ovaj bivši funkcioner FK Obilić učestvovao u tome.

- Menadžer kluba u to vreme, Dejan Joksimović, rekao mi je da su ljudi iz moskovske Lokomotive zainteresovani za mene. Nisam bio oduševljen, ali sam otišao u Rusiju na pregovore. Dogovorio sam sa klubom da mi mesečna zarada bude 20.000 dolara, kao i godišnju premiju od 200.000 dolara - ispričao je Obradović. On je naveo da je bio zadovoljan i da je o tome, kada se vratio iz Moskve, obavestio tadašnju predsednicu Obilića, Svetlanu Cecu Ražnatović.

- Ko je pregovarao u ime kluba sa Lokomotivom, meni nije poznato, kao ni šta je dogovoreno - rekao je fudbaler i objasnio da misli da je u to vreme Binić bio sportski direktor kluba. Biniću i Dimitrijeviću sudi se zbog sumnje da su učestvovali u transferu Obradovića u Lokomotivu u julu 2001. godine, a da novac nisu uplatili na račun kluba.

Optužnicom su bile obuhvaćene i Ceca i njena sestra Lidija Ocokoljić, ali su one sklopile nagodbu s Tužilaštvom, priznale krivicu i odslužile kaznu.

(Telegraf.rs)