Sin vlasnika Pinka izlazi na slobodu?!

Ne postoji više nijedan razlog da sin Željka Mitrovića ostane u pritvoru. Svedoci su saslušani, a spisi predmeta poslati na veštačenje. Nakon veštačenja Tužilaštvo treba da odluči da li će podići optužnicu ili ne

Aleksandar Mitrović (20), sin Željka Mitrovića, trebalo bi sutra da bude pušten iz pritvora, pošto je sud saslušao sve svedoke nesreće u kojoj je učestvovao sin vlasnika "Pink" televizije.

- Ne postoji više nijedan razlog da Aleksandar Mitrović ostane u pritvoru. Svedoci su saslušani i spisi predmeta poslati su na veštačenje. Pošto ono bude završeno, spisi će najverovatnije biti poslati u Tužilaštvo, koje treba da odluči da li će podići optužnicu ili ne - kaže izvor iz istrage.

Aleksandru Mitroviću, pritvor u kom je već dva meseca, ističe sutra.

- Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke, što kao razlog više ne stoji, kao i zbog, kako se navodi, "posebno teških okolnosti krivičnog dela". Moguće je da on bude pušten iz pritvora - dodaje on.

Protiv Mitrovića istragu je pokrenuo Viši sud u Beogradu zbog sumnje da je pre dva meseca u Ustaničkoj ulici u Beogradu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradala Andrea Bojanić (17).

Na saslušanju je izjavio da devojku nije video, kao i da je za njega, u trenutku nesreće, bilo zeleno svetlo na semaforu.

Tvrdnje Aleksandra Mitrovića potkrepio je i snimak sigurnosnih kamera.

(Telegraf.rs)