Vozači se poubijali zbog glupog incidenta (VIDEO)

Dvojica vozača iz Mičigena Robert Tejlor (56) i Džejms Palam (43), posle bezazlenog incidenta, zaustavila se na obližnjem parkingu, potegli pištolje i ubili jedan drugog

Bezazleni incident na drumu dvojica vozača iz mesta Jonija u Mičigenu (SAD) Robert Tejlor (56) i Džejms Palam (43) razrešili su tako što su potegli pištolje i međusobno se poubijali.

Prema izjavama svedoka, Tejlor se u jednom trenutku "prilepio" Palamu dok su vozili auto-putem u Joniji i počeo je da ga prati gotovo bez ikakvog razmaka, da bi na prvom parkingu na koji su naišli, a koji je pripadao jednoj perionici automobila, obojica stala, izašla iz vozila i otvorila vatru jedan na drugog.

Palam je vozio "ford taurus", i sa njim su u trenutku incidenta bile njegova supruga i majka, dok je Tejlor u svom "krajsler PT kruzeru" bio sam. Vozači su odmah prebačeni u bolnicu, gde su mogli samo da konstatuju smrt, dok niko od putnika nije povređen. Pošto je istraga još uvek u toku, policija ne želi da saopšti ko je od dvojice sukobljenih vozača prvi potegao oružje.

(Telegraf.rs / Izvor: abs news)