Provera Arkanovog sefa u Komercijalnoj banci

Sud je tu odluku doneo danas u nastavku suđenja folk pevačici Svetlani Ražnatović koju Vojislav Đurković iz Bijeljine tuži za dug od 116.063 evra, na predlog njegovog punomoćnika

Viši sud u Beogradu naložio je danas prikupljanje obaveštenja i saslušanje svedoka iz "Komercijalne banke" povodom sefa koji je pokojni Željko Ražnatović Arkan imao u toj banci.

Sud je tu odluku doneo danas u nastavku suđenja folk pevačici Svetlani Ražnatović koju Vojislav Đurković iz Bijeljine tuži za dug od 116.063 evra, na predlog njegovog punomoćnika.

- Sledeće ročište, kada bi trebalo da se saslušaju svedoci iz "Komercijalne banke", zakazano je za 10. decembar - rekla je Tanjugu portparol suda Dušica Ristić.

Ražnatovićkina kuća u Ljutice Bogdana je bila pod hipotekom koja je upisana kao garancija da će uplatiti državi još 500.000 evra do kraja juna ove godine, od milion i po koliko joj je presudom Višeg suda u Beogradu određena novčana kazna zbog protivpravnog prisvajanja novca od prodaje fudbalera kluba "Obilić" na čijem je čelu bila. Ona je svoju obavezu izmirila u ponedeljak i čeka se brisanje hipoteke sa kuće.

Udovica Željka Ražnatovića Arkana je u toj kući izdržala kaznu kućnog zatvora na koju je, posle sporazuma sa tužilaštvom o priznanju krivice, osuđena zbog protivpravnog prisvajanja dela novca od transfera 10 fudbalera "Obilića" i nedozvoljenog držanja 11 pištolja.

(Telegraf.rs)